Υπηρεσίες

Τώρα με την easyairpark, η οργάνωση του ταξιδιού σας αποκτάει προστιθέμενη αξία.

Στην easyairpark εκτός από υπηρεσίες parking για τους ταξιδιώτες του αεροδρομίου Ελ.Βενιζέλος, προσφέρουμε λύσεις για ουσιαστική φροντίδα του αυτοκινήτου σας, με εξαιρετικές, ποιοτικές παροχές και επιλεγμένα προϊόντα (πχ. Sonax, υποαλλαεργικά προϊόντα). Έτσι έχετε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενοι την απουσία σας, να χαρίσετε στο αυτοκίνητό σας την περιποίηση και ανανέωση που θα θέλατε, αλλά συνήθως δεν έχετε το χρόνο να του διαθέσετε!

Σας έχει απασχολήσει πολύ από τον χρόνο σας το πάρκινγκ του αυτοκινήτου σας ή μεταφορά σας στο αεροδρόμιο; Όχι πια! Η easyairpark σας μεταφέρει άμεσα και γρήγορα στο αεροδρόμιο χωρίς να χρονοτριβείτε για να βρείτε θέση στο parking και να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε πεζοί με τις αποσκευές για να φτάσετε στο κτίριο του αεροδρομίου.

Τώρα με την easyairpark, η οργάνωση του ταξιδιού σας αποκτάει προστιθέμενη αξία. Εσείς, απολαύστε το ταξίδι σας για τον προορισμό σας. Όλα τα άλλα, τα αναλαμβάνουμε εμείς!


ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι , με ενεργό αφρό και σαμπουάν Sonax.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ

Εσωτερικό πλύσιμο με καθαρισμό και ενυδάτωση καμπίνας με γαλάκτωμα.


ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με προιόντα Sonax που περιλαμβάνει αφαίρεση λεκέδων και συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών.


ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΩΝ

Καθαρισμός και ενυδάτωση των δερμάτινων επιφανειών με ειδικά γαλακτώματα.


BABY CLEANER

Βιολογικός καθαρισμος παιδικών καθισμάτων - καροτσιών, με υποαλλεργικά βιολογικά απορρυπαντικά εγκεκριμένα απο τον ΕΟΦ.


ΛΑΣΤΙΧΑ - CAR SERVICE

Αλλαγή ελαστικών στον χώρο μας σε δελεαστικές τιμές και service αυτοκινήτου με έκτπτωση 40% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά σε συνεργαζόμενο συνεργείο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που θα διευκολύνουν την οργάνωση του ταξιδιού σας.


ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 1 €/ΜΕΡΑ

Για επιπλέον προστασία του οχήματός σας, προσφέρουμε κουκούλα για κάθε τύπο αυτοκινήτου


ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η μεταφορά παιδιών ηλικίας ως 5 ετών γίνεται με ασφάλεια με την χρήση ειδικών παιδικών καθισμάτων. Ενημερώστε μας κατά την κράτησή σας, για τον αριθμό των παιδιών που συνοδεύετε.


ΦΥΛΑΞΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

Σε συνεργασία με κοντινή πανσιόν ζώων, προσφέρουμε φιλοξενία για το κατοικίδιό σας για όσο θα λείπετε στο ταξίδι σας. Οι ειδικοί άνθρωποι της πανσιόν παραλαμβάνουν και παραδίδουν το ζωάκι στο χώρο μας. Παρακαλούμε ενημερώστε 48 ώρες πριν για το αίτημά σας.


ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Μπορείτε να επιλέξετε αν θα μας αφήσετε τα κλειδιά του οχήματός σας ή εάν θα τα πάρετε μαζί στο ταξίδι σας.